Bokszaktraining bij IchiGeki Academy

De meest effectieve manier om af te vallen

Full Body Cross Training bij IchiGeki

Een stevige workout voor lichaam en geest

Bokszaktraining in Rotterdam Alexander

Tegenwoordig is (kick)boksen erg populair maar niet iedereen heeft zin in blessures en blauwe plekken. Bokszaktraining is daarom de ideale oplossing omdat deze intensieve training alle voordelen bevat van kickboksen zoals trappen, stoten op de bokszak en conditie opbouw. Echter zonder sparren zodat de blessures en blauwe plekken je bespaard blijven. Ideaal als je de technieken graag wil leren maar liever niet wil sparren met het risico op blessures.

Goed voor de algehele conditie

Bokszaktraining bij IchiGeki Academy in Rotterdam Alexander is Ideaal voor mensen die een lekkere pittige training willen welke goed is voor de algehele conditie. De lessen worden afgewisseld met interval en functionele trainingen met je lichaamsgewicht of attributen zoals een kettlebell, plyo box of battle rope op lekkere muziek. Meld je nu aan voor een proefles.

Bokszaktraining verhoogt de algehele fitheid. Meld je aan voor een proefles

Bokszaktraining verhoogt de algehele fitheid. Meld je aan voor een proefles

Tijden en Tarieven

Bij IchiGeki Academy geven wij elke maandag- en woensdagochtend om 9 uur en elke dinsdag- en donderdagavond om 19:00 uur bokszak training. Binnenkort starten we ook op zaterdag ochtend om 10 uur. Voor een proefles kun je bokshandschoenen lenen van de sportschool. Besluit je om regelmatig bokszak training te volgen dan is het verstandig je eigen het materiaal aan te schaffen. Bij de balie van IchiGeki Academy kun je tegen zeer aantrekkelijke tarieven de benodigde materialen kopen.  Wil jij graag meedoen met de bokszak trainingen  neem snel een proefles of schrijf je direct online in.

Algemene openingstijden

  • Maandag t/m Donderdag van 17:00 tot 22:00
  • Vrijdag van 17:00 tot 21:30
  • Zaterdag van 10:00 tot 12:00
  • Zondag van 10:30 tot 13:00

Let op! De kosten van een proefles zijn € €12.50. Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.

Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Proefles aanvragen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

IchiGeki Academy Rotterdam