Het aanbod van IchiGeki Academy

Het aanbod van IchiGeki Academy

Ontdek het veelzijdige groepslessen, (kick)boksen, yoga en fitness aanbod van IchiGeki Academy in Rotterdam.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Vrije fitness
Vrije fitness

Zelfstandig sporten. Zoek je een sportclub waar je lekker door kan trainen en niet telkens hoef wachten omdat het druk is? Dan nodigen we je uit om bij ons te komen sporten. Wij hebben een ruim aanbod aan benen en billen toestellen wat ons gespecialiseerd maakt op dit gebied, maar natuurlijk kun je alle spiergroepen uitgebreid en uitstekend trainen bij ons. Wij zijn een officiële trainingscentrum van Hammer Strength een merk dat geliefd is door professionele atleten waaronder bodybuilders en American football players.

Personal Training
Personal Training

Onze personal training is gespecialiseerd en gecertificeerd in het trainen van de benen en billen, bij IchiGeki Academy beschikken we over een ruim aanbod dat gefocust is op de benen en billen. Zo is de personal trainer goed in staat om samen met jou met die spiergroepen aan de slag te gaan en de beste resultaten te halen.

Fitness met begeleiding
Fitness met begeleiding

Samen met een begeleider ga je aan de slag om het lichaam in goede conditie te brengen en te houden. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining behaal jij optimaal resultaat. Je kunt bij ons vrij maar ook onder intensieve begeleiding trainen.

Bokszaktraining
Bokszaktraining

Bokszaktraining is een complete workout waarin er wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht. Bokszaktraining is dus de ideale workout om binnen een korte tijd fit te worden en af te vallen. Daarnaast is het ook een goede manier om stress los te laten en in groepsverband elkaar te motiveren.

Booty & Fight
Booty & Fight

Booty & Fight is de ideale les om te werken aan je benen, billen en buik in combinatie met vechtsport voor conditie en zelfverdediging. Wordt sterk, zelfverzekerd met deze populaire les. Tijdens deze les maken wij gebruik van lichaamsgewicht en attributen zoals kettlebells, dumbells en booty-bands.

Fight & Crosstraining
Fight & Crosstraining

Wil je een stoere les waar je een fullbody workout hebt in maar 45 min? Dan kun je niet om deze les heen. Met een combinatie van crossfit , functioneel training en bokszaktraining krijg jij keer op de keer de beste workout om je conditie en kracht naar de next level te brengen. Een aanrader!

Kickboksen voor vrouwen
Kickboksen voor vrouwen

Ben je een vrouw en wil jij ook leren kickboksen in een rustige en veilige omgeving. Dan is onze les kickboksen voor vrouwen wat voor jou! Tijdens deze lessen zul je de kickboks technieken leren onder het gezelschap van een leuke groep dames. Dit is de ideale les voor beginners die niet gelijk tussen een grote groep gegooid willen worden, maar juist stap voor stap onder goede begeleiding willen leren kickboksen . Tijdens deze lessen zal er gewerkt worden aan je conditie, kracht en coördinatie. Je zult jezelf leren verdedigen en voor jezelf op te komen.

Karate voor jeugd
Karate voor jeugd

Bij ons kunnen kinderen vanaf 4 jaar al kennis maken met karate waar ze op jonge leeftijd al respect en discipline gaan meekrijgen. Maar ook gaan ze fitter en zelfverzekerder worden terwijl ze ook gelijk vriendjes en vriendinnetjes maken. Welke ouder wil dat nou niet voor zijn kind? In onze mooie en veilig zaal hebben wij alles wat nodig is om een leuke maar vooral goede les te geven, onder begeleiding van een zeer ervaren leraar.

Kickboksen voor de jeugd
Kickboksen voor de jeugd

Wil jouw kind graag leren kickboksen ? Dan is onze les kickboksen voor de jeugd perfect. Bij ons zullen we je kind de kickboks technieken aanleren en ook gelijk respect en discipline bijbrengen. Tijdens de lessen zullen de kinderen sterker en fitter worden op een leuke manier

Kyokushin Karate
Kyokushin Karate

Kyokushin karate beter bekend als de hardste karate style die er is, waar je mentaal en fysiek ijzersterk wordt. Door je grenzen te verleggen ga je je sterker en zelfverzekerder voelen. Kyokushin karate is perfect voor wanneer je aan je conditie, lenigheid, coördinatie en je discipline wil werken. Leer jezelf te beheersen en jezelf goed te verdedigen. Bij ons krijg je les van meervoudig kyokushin karate kampioen en houder van de 4de dan gradatie.

Meer informatie
Kickboksen
Kickboksen

Wil je als recreant graag leren kickboksen zonder een blauw oog of onnodig blessure? Dan zit je bij ons goed. Bij ons leer je alles van het kickboksen zoals trappen, stoten en verdediging. Je kan hier komen werken aan je conditie en zelfverdediging maar in een leuke groep met gezellige mensen die graag samen hard trainen.

Meer informatie
Coaching voor ondernemers
Coaching voor ondernemers

Als eigenaar van je eigen bedrijf of manager van een team heb je een duidelijk doel: groeien, impact maken en winnen. De beste zijn in wat je doet; daar heb je veel voor over. Je maakt flink wat uren, maar komt niet altijd uit in tijd. Uniek in Rotterdam, coaching voor ondernemers bij IchiGeki Academy.

Wat onze leden zeggen

Werner

“IchiGeki is 1 van de beste , gezellige , meelevende, positief ingestelde sportschool van Rotterdam. Als je nou voor conditie komt of individueel les wilt , fitness, boksen en kickboksen het kan allemaal. Wordt lid en wordt familie 💪🏽😁🤜🏽”

Werner

Marjan

“Een aantal jaar geleden ben ik bij ichigeki terechtgekomen voor bokszak training. Ik heb vaker in een sportschool gesport maar vond nooit een klik. Bij ichigeki voel ik me thuis en wordt iedereen gelijkwaardig behandeld. Nog steeds ga ik met veel plezier naar de leuke, uitdagende en gezellige lessen. Heerlijk om je ff uit te leven. Rudolf zorgt dat je je op je gemak voelt en daagt je uit om jezelf te verbeteren,te werken aan je conditie. Ook de lessen van zijn zoon Edwardo zijn super leuk en uitdagend.”

Marjan

Johnny

“Hoi Johnny is mijn naam , ik ben ongeveer 5 á 6 jaar bij Ichigeki Academy geleden begonnen met sporten , ik had het gezien op facebook.. dus ik dacht gaat erheen , oo de sportschool gesproken te hebben met Sensei Rudolf hem uitlegd waarvoor ik wilde sporten ( ben diabeet) hij vertelde mij door crossfit en bokszak te trainen mijn fitheid en conditie zal toenemen en met groeplessen mee te doen is mijn fitheid en conditie flink omhoog gegaan , en het belangrijkste is dat het laag drempel is , niet van kijk mij nou , en heb echt hele leuke mensen ontmoet en het is zeer fijn om op de sport school te komen trainen en te fitnissen en ben Sensei Rudolf zeer dankbaar …Osu gr johnny”

Johnny

Nick

“3 jaar gelden ben ik bij Ichi Geki academy begonnen. In die tijd heb ik goede technieken, uithoudingsvermogen en discipline geleerd, maar ook zeker toffe mensen leren kennen. De trainingen waren altijd afwisselend en leerde je elke keer wat nieuws, daarnaast was er altijd een goede sfeer. Kortom: Een leuke, Moderne, sfeervolle sportschool. Osu, Nick Sauerbier”

Nick

Ashwien

“Sinds 2018 train ik bij Ichigeki. De bokszak- en crossfit-trainingen spreken mij het meest aan. Bij deze trainingen worden er elke keer verschillende combinaties en oefeningen uitgevoerd. Naast de professionele begeleiding van Rudolf en Edwardo is er samen met de medesporters altijd een gezellige sfeer binnen de sportschool. Deze sportschool motiveert mij en zorgt ervoor dat ik iedere keer met plezier ga sporten!”

Ashwien

Dinesh

"Na meegedaan te hebben met een proefles, was ik gelijk om. Er heerste een ontspannen sfeer en ik was direct opgenomen in de Ichigeki familie. Elke trainingsessie ziet er anders uit en je krijgt de aandacht die je nodig hebt. De trainers weten van wanten en houden rekening met je lichaam wel en niet aankan. Buiten de sportschool worden activiteiten georganiseerd, zoals BBQ. Dit zorgt ervoor dat de sportgenoten als familie aanvoelt. Ik heb mijn sportschool gevonden!"

Dinesh

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Kickboksen tot Yoga bij IchiGeki Academy

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 7 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Rotterdam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal training, kickboksen, yoga en jeugdfitness. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met IchiGeki Academy

Maak kennis met IchiGeki Academy