Fight and Crostraining bij IchiGeki

Werk aan je conditie en uithoudingsvermogen

Fight and Crostraining bij IchiGeki bij IchiGeki

Een stevige workout voor lichaam en geest

Fight and Crostraining in Rotterdam

Het fenomeen Fight and Crostraining is erg populair maar push ups in handstand positie of hangen aan de ringen is niet voor iedereen te doen. Bij IchiGeki Academy te Rotterdam hebben wij onze eigen Fight and Crostraining samengesteld. Dit is een combinatie van crossfit en bokszaktraining. Met als doel om op hoge intensiteit je hele lichaam te trainen. Wil jij graag een intensieve training waar veel functionele oefeningen worden gedaan op hoge intensiteit? Boek dan snel een proefles en kom naar de Fight and Crostraining in Rotterdam.

Workout voor heel je lichaam

De Fight and Crostraining is zoals de naam al zegt een training voor het gehele lichaam. Maar met meer functionele oefeningen waarbij gebruik gemaakt wordt van jouw eigen lichaamsgewicht en verschillende attributen zoals de power sled, plyo box, wall ball, slam ball, kettlebells, dumbbells, battle rope etc. De training is afwisselend en lekker pittig. Het duurt ongeveer 45 minuten. We starten met een goede warm up en een uitleg van de oefeningen. Daarna beginnen we met de training.

Oefeningen voor heel het lichaam bij Fight and Crostraining . Meld je aan voor een proefles

Oefeningen voor heel het lichaam bij Fight and Crostraining . Meld je aan voor een proefles

Tijden en Tarieven

Bij IchiGeki Academy kan je altijd meedoen met de Fight and Crostraining . De lessen zijn op Dinsdag- en Donderdagochtend om 9 uur en op Woensdag- en Vrijdagavond om 19:00 uur. De Fight and Crostraining  wordt gegeven door meervoudig Kyokushin karate kampioen die veel ervaring heeft in dit onderdeel omdat hij deze trainingsmethode gebruikt als voorbereiding voor wedstrijden. Wil jij graag meedoen met de Fight and Crostraining  neem dan snel een proefles of schrijf je direct online in.

Algemene openingstijden

  • Maandag t/m Donderdag van 17:00 tot 22:00
  • Vrijdag van 17:00 tot 21:30
  • Zaterdag van 10:00 tot 12:00
  • Zondag van 10:30 tot 13:00

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.

Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Proefles aanvragen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

IchiGeki Academy Rotterdam