Full Body Cross training bij IchiGeki

Werk aan je conditie en uithoudingsvermogen

Full Body Cross Training bij IchiGeki

Een stevige workout voor lichaam en geest

Full Body Cross Training Rotterdam

Het fenomeen Crossfit is erg populair maar push ups in handstand positie of hangen aan de ringen is niet voor iedereen te doen Bij IchiGeki Academy te Rotterdam hebben wij onze eigen Full Body crosstraining training samengesteld. Met als doel om op hoge intentiseit je hele lichaam te trainen. Wil jij graag een intensieve training waar veel functionele oefeningen worden gedaan op hoge intensiteit? Boek dan snel een proefles en kom naar de Full Body Cross Training in Rotterdam.

Workout voor heel je lichaam

De Full Body Cross training is zoals de naam al zegt een training voor het gehele lichaam. Maar met meer functionele oefeningen waarbij gebruik gemaakt wordt van jouw eigen lichaamsgewicht en verschillende attributen zoals de power sled, plyo box, wall ball, slam ball, kettlebells, dumbbells, battle rope etc. De training is afwisselend en lekker pittig. Het duurt ongeveer 45 minuten. We starten met een goede warm up en uitleg van de oefeningen. Daarna beginnen we met de training.

Oefeningen voor heel het lichaam bij Full Body Cross training. Meld je aan voor een proefles

Oefeningen voor heel het lichaam bij Full Body Cross training. Meld je aan voor een proefles

Tijden en Tarieven

Bij IchiGeki Academy kan je altijd meedoen met de Full Body Cross training. De lessen zijn in de ochtend op Dinsdag en Donderdag om 9:00 uur of in de avond op Woensdag en Vrijdag om 19:00 uur. De Full Body Cross training wordt gegeven door meervoudig Kyokushin karate kampioen die veel ervaring heeft in dit onderdeel omdat hij deze trainingsmethode gebruikt als voorbereiding voor wedstrijden. Wil jij graag meedoen met de Full Body Cross training neem dan snel een proefles of schrijf je direct online in.

Algemene openingstijden

  • Maandag t/m Donderdag vanaf 17:00 tot 22:00
  • Vrijdag vanaf 17:00 tot 21:30
  • Zaterdag vanaf 10:00 tot 12:00
  • Zondag vanaf 10:30 tot 13:00

Let op! De kosten van een proefles zijn €10,-. Wordt je lid dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.

Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven bij ons of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Proefles aanvragen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

IchiGeki Academy Rotterdam