Schrijf je nu in en maak gebruik van de heropeningsactie!

Boksen in Rotterdam Alexander

Boksen in Rotterdam Alexander

Bij IchiGeki Academy in Rotterdam Alexander kun je ook leren boksen. Het boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Twee tegenstanders proberen punten te scoren door elkaar op de juiste trefvlakken te raken of te winnen op bijvoorbeeld een knock-out (KO).

Bokslessen zijn ideaal om fit te worden

We hebben boksen voor dames en heren, ideaal om snel weer fit te worden. Op dit moment hebben wij twee ervaren leraren die jou alle technieken van het boksen leren. Onze lessen zijn bedoeld voor recreanten die willen leren boksen maar geen wedstrijd ambitie hebben en boksen als zelfverdediging en/of conditietraining willen beoefenen.

Tijdens onze bokslessen verbeter
je zowel jouw fysieke als mentale fitheid!

Tijden en Tarieven

Bij IchiGeki Academy kan je 3x per week boksen. Op Maandag vanaf 18:30 t/m 19:30,  woensdag vanaf 18:00 t/m 19:00 en vrijdag vanaf 18:30 t/m 19:30. Wil jij ook graag meedoen met de bokslessen van IchiGeki Academy?  Neem dan snel een proefles of schrijf je direct online in.
Algemene openingstijden

  • Maandag t/m Donderdag van 17:00 tot 22:00
  • Vrijdag van 17:00 tot 21:30
  • Zaterdag van 10:00 tot 12:00
  • Zondag van 10:30 tot 13:00

Kom de Sfeer Proeven
Vraag een Proefles aan

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.
Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Naam(Vereist)