Schrijf je nu in en maak gebruik van de actie!

Bokszaktraining in Rotterdam

Lestijden Bokszaktraining

Maandag:
09:00 – 10:00 uur
19:00 – 20:00 uur

Woensdag:
19:00 – 20:00 uur

Zaterdag:
10:00 – 11:00 uur

Zondag:
10:30 – 11:30 uur

Bokszaktraining

Wanneer je denkt aan een bokszaktraining, roept dit waarschijnlijk associaties op van een pittige training waarbij je flink tekeer gaat. Maar de training houdt meer in dan alleen je frustraties eruit knallen op een bokszak. De bokszaktraining is namelijk een total body work-out waarbij verschillende onderdelen aan bod komen.

Goed voor de conditie

Tijdens de bokszaktraining voer je constant oefeningen uit op de bokszak op een hoog tempo met korte pauzes. Toch is een bokszaktraining voor iedereen vanaf 13 jaar geschikt: zelfs voor beginnende sporters. Je kunt dus gewoon op je eigen tempo trainen. De eerste paar lessen zal het even wennen zijn om alles bij te benen, maar hoe vaker je het doet, hoe beter je het kunt volhouden. In een aantal weken tijd zie je je conditie dan met sprongen vooruitgaan.

Bokszaktraining verhoogt de algehele fitheid.
Meld je aan voor een proefles

Spierkracht

De bokszaktraining bestaat daarnaast niet alleen uit trappen en stoten, maar ook gaat er een warming-up aan vooraf en worden er tussendoor oefeningen gedaan om de spieren te trainen. Denk bijvoorbeeld aan push-ups, squats en buikspieroefeningen. Bij het trappen, slaan en combinaties daartussen train je verschillende spieren, zoals je quadriceps, triceps, biceps, hamstrings, kuiten, schouderspieren, rugspieren en borstspieren. Echt een full body work-out dus.

Verbrand calorieEn

Ook is de bokszaktraining een uitstekende work-out als je wat extra kilo’s kwijt wilt. Dankzij de hoge intensiteit van de oefeningen is het namelijk een van de grootste calorieverbranders. In een uur tijd verbrand je wel 400 à 500 calorieën, afhankelijk van de trainingsvorm en je lichaamsgewicht.

Stress loslaten

Een zware werkdag gehad? Wil je even ontsnappen uit de dagelijkse sleur, stapelen de ergernissen zich op en wil je de frustraties eruit knallen? Dan is een bokszaktraining een ideale manier om je hoofd leeg te maken en de stress los te laten. Om deze reden is de bokszaktraining ook geschikt voor mensen met stress- of burn-outklachten en zelfs bij PTSS en trauma.

Wil je toch eerst even kijken hoe het is om een kickboksles te doen, dan kun je je gemakkelijk aanmelden voor een proefles.

De trainer kijkt er naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen bij bokszaktraining in Rotterdam!

Kom de Sfeer Proeven
Vraag een Proefles aan

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.
Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Naam(Vereist)