Schrijf je nu in en maak gebruik van de actie!

Booty and fight in Rotterdam

Lestijden Booty and fight

Dinsdag:
20:00 – 21:00 uur

Booty and fight

Bij IchiGeki Academy in Rotterdam Alexander kun je ook leren boksen. Het boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Twee tegenstanders proberen punten te scoren door elkaar op de juiste trefvlakken te raken of te winnen op bijvoorbeeld een knock-out (KO).

Over de les

Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. Tijdens de les wordt bijvoorbeeld gewerkt met gewichtjes en halterstangen, maar ook met dynabands. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage verlaagd zal worden.

Tijdens de Booty and fight verbeter
je zowel jouw fysieke als mentale fitheid!

Voor wie is booty and fight

Naast krachtoefeningen bevat iedere booty and fight les ook een aantal cardio oefeningen. Deze cardio oefeningen geven je lichaam een extra boost om maximaal calorieën te verbranden! De gehele les vindt plaats onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur. Je bent dus altijd verzekerd van de juiste begeleiding, zodat je het maximale uit je training kan halen. Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen gewicht is booty and fight een zeer toegankelijke groepsles. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, booty fight is een groepsles voor iedereen!

Kom de Sfeer Proeven
Vraag een Proefles aan

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.
Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Naam(Vereist)