Schrijf je nu in en maak gebruik van de actie!

Fight & Crosstraining in Rotterdam

Lestijden Fight & Crosstraining

Dinsdag:
19:00 – 20:00 uur

Woensdag:
09:00 – 10:00 uur

Donderdag:
19:00 – 20:00

Fight & Crosstraining

Het fenomeen Fight and Crostraining is erg populair maar push ups in handstand positie of hangen aan de ringen is niet voor iedereen te doen. Bij IchiGeki Academy in Rotterdam hebben wij onze eigen Fight and Crostraining samengesteld. Dit is een combinatie van crossfit en bokszaktraining. Met als doel om op hoge intensiteit je hele lichaam te trainen. Wil jij graag een intensieve training waar veel functionele oefeningen worden gedaan op hoge intensiteit? Boek dan snel een proefles en kom naar de Fight and Crostraining in Rotterdam.

Verschillende elementen uit de vechtsport

Het is een training die verschillende aspecten van een workout samenbrengt in één training. Zoals gymnastiek, olympisch gewichtheffen (zoals bij crossfit) maar ook oefeningen uit het boksen en kickboksen. De bewegingen die gemaakt worden zijn van het type dat je hele lichaam constant hier bij betrokken is. Het tillen, gooien, duwen, trekken, klimmen, rennen, en andere cardio oefeningen die erbij komen kijken zorgen voor een zeer complete training.

Tijdens de fight & crosstraining verbeter
je zowel jouw fysieke als mentale fitheid!

Voor wie is Fight & Crosstraining?

De cross & fight training in Rotterdam is voor iedereen! Of je nu sportleerkracht, administratief personeel, of huisvrouw/ man bent, het doel van dit soort trainingen is het zo fit mogelijk maken van de persoon. Uiteindelijk kies je zelf je eigen tempo (al blijft de focus op het pushen van jezelf om steeds je tijd te kunnen verbeteren), iedereen kan deelnemen aan dit soort trainingen.

Voordelen

Fight & Crosstraining heeft vele lichamelijke voordelen, maar dit soort trainingen zijn ook enorm goed voor de mentaliteit. Je ziet af, maar door dat het zo afwisselend is kun je eigenlijk niet verveeld raken omdat je telkens een nieuwe oefening moet beginnen en dus niet de kans krijgt om in herhaling te vallen. Door het trappen en boksen dat erbij komt kijken is het een goede manier om alle stoom even af te blazen na een drukke werkdag.

Workout voor heel je lichaam

De Fight and Crostraining is zoals de naam al zegt een training voor het gehele lichaam. Maar met meer functionele oefeningen waarbij gebruik gemaakt wordt van jouw eigen lichaamsgewicht en verschillende attributen zoals de power sled, plyo box, wall ball, slam ball, kettlebells, dumbbells, battle rope etc. De training is afwisselend en lekker pittig. Het duurt ongeveer 45 minuten. We starten met een goede warm up en een uitleg van de oefeningen. Daarna beginnen we met de training.

Kom de Sfeer Proeven
Vraag een Proefles aan

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.
Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Naam(Vereist)