Schrijf je nu in en maak gebruik van de actie!

Fitness in Rotterdam

Fitness

Fitness is gericht om het lichaam in goede conditie te brengen en te houden. Bij fitness zijn er twee categorieën: cardiotraining en krachttraining. Cardiotraining is het creëren van het uithoudingsvermogen en krachttraining helpt je bij het opbouwen van spiermassa.

Ideaal om fit te worden

Door het beoefenen van fitness verbetert het lichaam zich in het opnemen van zuurstof en brandstof, zodat dit sneller naar de spieren gaat. Ook verbetert de circulatie van het bloed naar de spieren. Zo ontstaan meer bloedvaten in de spieren en wordt de verdeling van het bloed beter geregeld. Fitness is dus niet alleen goed voor het uiterlijk maar het is ook echt goed voor je lichaam zelf.

Apparatuur

De apparatuur dat we hebben bij Ichigeki Academy is voornamelijk gefocust op de benen en de billen. We hebben een groot aanbod aan diverse apparatuur zoals:

  • Airbike
  • Gebogen loopbaan
  • Skierg
  • Roeiers

Met onze nieuwe fitnessapparatuur kun je direct aan de slag, ook als je een beweging nog niet heel goed kent. Beginners kunnen daarom goed trainen zonder kans op blessures door een verkeerde techniek. Daarnaast kunnen apparaten gebruikt worden om spieren heel geïsoleerd te trainen.

We hopen je snel te mogen verwelkomen bij Ichigeki Academy!

Kom de Sfeer Proeven
Vraag een Proefles aan

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.
Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Naam(Vereist)