Schrijf je nu in en maak gebruik van de heropeningsactie!

Kickboksen in Rotterdam

Lestijden Kickboksen

Maandag:
20:00 – 21:00 uur

Woensdag:
20:00 – 21:00 uur

Kickboksen

Kickboksen bij Ichigeki Academy is een gemengde les voor mannen en vrouwen van alle niveaus. Tijdens het kickboksen train je niet alleen je conditie, explosiviteit en kracht van je spieren, maar je traint vooral ook je zelfvertrouwen, discipline, incasseringsvermogen en doorzettingsvermogen. Als er één sport is die goed is voor je hele lichaam, is het boksen. Wat ook een voordeel is, is dat kickboksen een cardio- en krachttraining in een is.

Voordelen van kickboksen

Integendeel tot veel andere sporten is (kick)boksen een total body work-out waarbij je al de spieren in je lichaam gebruikt. Je spant zelf spieren aan waarvan je niet eens wist dat je ze had. Geloof je het niet? Kijk maar naar de grootheden op tv, zij zijn allemaal afgetraind van top tot teen. Kickboksen is een enorm intensieve training en het is dan ook de ideale manier om overtollig vet te verbranden. Door de hoge intensiteit worden pieken in je metabolisme bereikt, wat ervoor zorgt dat je veel calorieën verbrandt.

Werk aan je fysieke en mentale fitheid met Ichi Geki Kickboksen. Meld je aan voor een proefles

Tijden en Tarieven

Je weet nu dan dat het goed voor je lichaam en spieren is, maar wat is het resultaat van al dat boksen? Het gaat niet alleen om klappen uitdelen maar juist om alles wat jou in staat stelt om een klap uit te delen, ook al is het alleen maar tegen een zak. Voetenwerk, bewegelijkheid en een verdediging zorgen ervoor dat jij sneller bent en een betere coördinatie krijgt.

Wil je toch eerst even kijken hoe het is om een kickboksles te doen, dan kun je je gemakkelijk aanmelden voor een proefles.

De trainer kijkt er naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen bij kickboksen in Rotterdam!

Kom de Sfeer Proeven
Vraag een Proefles aan

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.
Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Naam(Vereist)