Schrijf je nu in en maak gebruik van de actie!

Karate voor kinderen in Rotterdam

Lestijden Karate voor kinderen

Dinsdag:
17:00 – 18:00 uur

Donderdag:
17:00 – 18:00 uur

Karate voor kinderen

Karate heeft niet alleen een positief effect op de persoonlijkheid en op het welzijn van kinderen, maar het verleden heeft ook uitgewezen dat kinderen karate als belangrijk ervaren. Ze beleven er plezier aan, maar ook een echte vechtkunst leren en zich prettig voelen bij de structuur die deze sport biedt. Daarbij komt dat kinderen tijdens het sporten in aanraking komen met andere kinderen, hierdoor worden er sociale prikkels geactiveerd.

Zelfvertrouwen

Ook worden bescheiden kinderen dankzij karate een stuk mondiger en krijgen ze veel meer zelfvertrouwen. In de lessen van karate bij Ichigeki Academy leren de kinderen hun grenzen te verleggen en staan ze binnen korte tijd veel steviger in hun schoenen. Dit kan de kinderen helpen in het dagelijkse leven waarin ze opgroeien tot volwassen personen.

Karate voor kinderen
Vraag nu jouw proefles aan

Zelfontwikkeling

Meer dan ooit is het juist nu belangrijk dat kinderen leren voor zichzelf op te komen en vertrouwen in zichzelf te hebben. Kinderen leren beter om te gaan met (lastig) gedrag van andere kinderen en kunnen beter hun eigen grenzen aangeven en bewaken. Door de jaren heen wordt deze competentie steeds verder ontwikkeld en herkennen ze steeds beter de juiste actie bij een situatie.

Karate voor kinderen bij Ichigeki Academy is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. We hopen uw kind snel te mogen verwelkomen in Rotterdam, en er samen voor te zorgen dat uw kind binnen no time stevig in zijn schoenen staat!

Kom de Sfeer Proeven
Vraag een Proefles aan

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.
Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Naam(Vereist)