Schrijf je nu in en maak gebruik van de actie!

Kickboksen voor vrouwen in Rotterdam

Lestijden kickboksen voor vrouwen

Maandag:
18:00 – 19:00 uur

Woensdag:
18:00 – 19:00 uur

Vrijdag:
18:00 – 19:00 uur

Kickboksen voor vrouwen

Kickboksen word steeds populairder, en ook bij de vrouwen. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je kickboksen liever met vrouwen doet dan met mannen. Daarom ben je bij ons op het goede adres, wij bieden namelijk ook kickboksen alleen voor vrouwen aan. Het is wel zo dat de kickbokslessen kunnen zowel door mannen als vrouwen gegeven worden.

Voordelen van kickboksen voor vrouwen

1. In een korte tijd train je het hele lichaam

Uren in de sportschool staan om het hele lichaam aan het werk te zetten. Rennen op de loopband en zoveel mogelijk apparaten pakken om het gevoel te krijgen dat de spieren goed aan het werk zijn. Bij een bokstraining is dat niet het geval, in een korte tijd verbrand je heel veel calorieën. Ja het is heel intensief, daarentegen bereik je wel het optimale resultaat.

2. Meer zelfvertrouwen

Je houding wordt beter, omdat je de juiste techniek aanleert. Als je nog niet zeker wist wat het lichaam allemaal aan kon, dan kom je daar zeker achter tijdens de kickbokslessen. Je leert namelijk je grenzen aangeven en de spieren worden sterker. Hoe meer lessen je volgt, hoe meer zelfvertrouwen je gaat uitstralen.

 

3. Vaak last van stress, je zult merken dat sporten helpt

Ben je gevoelig voor stress of slaat de paniek al gauw toe in je lichaam? Dan is kickboksen de perfecte oplossing voor jou. Je uitleven op een bokszak helpt om alles even los te laten. De gedachtes die er zijn vergeet je even, omdat het lichaam flink bezig is.

 

4. Nieuwe sociale contacten

Nog een voordeel is dat je andere mensen ontmoet, allemaal met dezelfde interesse. Vind je het moeilijk om nieuwe contacten te maken of durf je niet zo gauw op mensen af te stappen. Geen enkel probleem, want met boksen train je samen in een groep of in duo’s. Je zal merken dat contact maken met mensen veel minder moeilijk wordt.

 

5. Hallo, fitter lichaam

Kickboksen is heel intensief en al gauw ben je helemaal bezweet. Je armen, schouders, benen, billen, kortom het hele lichaam train je tegelijkertijd. Dit zorgt voor een strakker en fitter lichaam.

Wil je toch eerst even kijken hoe het is om een kickboksles te doen, dan kun je je gemakkelijk aanmelden voor een proefles.

De trainer kijkt er naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen bij kickboksen voor vrouwen in Rotterdam!

Kom de Sfeer Proeven
Vraag een Proefles aan

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.
Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Naam(Vereist)