Schrijf je nu in en maak gebruik van de actie!

Kyokushin Karate bij IchiGeki Academy

Kyokushin Karate Rotterdam

Kyokushinkai staat bekend als de hardste en vrijwel de enige officiële vorm van ‘full contact’ karate. Het is een volwaardige karatestijl waarin de onderdelen Kihon, Kumite, Kata en Tameshiwari alle verplichte onderdelen bij examens zijn. Kyokushinkai kenmerkt zich door gedisciplineerde en geestdriftige beoefening. Traditioneel wordt De ‘ Fighting Spirit’ (Kokoro), het Bushido en de dojo-kun in de authentieke dojo dan ook zeer hoog aangeschreven. Het gevecht zelf vormt het zwaartepunt van deze karatestijl, kyokushinkai staat ook wel bekend als ‘ World’s strongest en hardest karate’.

Waarom Kyokushin karate

Kyokushin karate staat wereldwijd bekend als een van de sterkste en hardste vormen van karate. Dit wil niet zeggen dat de stijl slechts voor een selecte groep mensen aantrekkelijk is. Wij zijn van mening dan Kyokushin juist meer te bieden heeft dan bijvoorbeeld Kickboxen en MMA. Juist doordat bij het Kyokushin Karate het zogenoemde Budo dieper geworteld is. Budo is een moreel kompas en filosofische basis die beoefenaren handvatten geeft om de kracht die vrij komt door Vechtkunsten op een gepaste wijze te kanaliseren.

Kom ook Kyokushin karate les volgen bij
IchiGeki Academy Rotterdam

Wereld kampioen Kyokushin Rudolf Conquet

Krijg les van meervoudig Nederlands en wereld kampioen Kyokushin Rudolf Conquet en ervaar de power van Kyokushin. Rudolf heeft meerdere podium plaatsen behaald rond de hele wereld. 

Kom de Sfeer Proeven
Vraag een Proefles aan

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.
Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Naam(Vereist)