Schrijf je nu in en maak gebruik van de actie!

Personal Fight in Rotterdam

Personal Fight

Een personal trainer is iemand die je helpt jouw doelstellingen te behalen. Net als een dokter iemand beter maakt of een fysiotherapeut je van je klachten af helpt, zo zorgt een personal trainer ervoor dat je fitheid verbeterd, je afslankt, strakker wordt en het allerbelangrijkste; dat jij weer lekker in je vel zit.

Krachttraining

Onze personal training is gespecialiseerd en gecertificeerd in het trainen van de benen en billen, bij Ichigeki Academy beschikken we over een ruim aanbod dat gefocused is op de benen en billen. Zo is de personal trainer goed in staat om samen met jou met die spiergroepen aan de slag te gaan en de beste resultaten te halen. Doordat je samen met de trainer hard aan de slag gaat en het maximale uit jezelf haalt, val je hierdoor af, wordt je lichaam strakker en werk je ook nog eens aan je conditie.

Voeding

Voor het beste lichamelijke resultaat speelt voeding een belangrijke rol. Onze personal trainer kan samen met jou een voedingsplan opstellen, zo is de kans op het gewenste resultaat een stuk groter. Trainen zonder de juiste voeding helpt namelijk niet met afvallen, daarom gaan we samen met jou kijken wat de beste voeding voor jouw lichaam is, zodat jij jouw gewenste resultaat kunt behalen. Wij bieden je dus graag hulp aan voor een sneller resultaat!

Vechtsport

Je leert nieuwe mensen kennen, kunt met elkaar sparren (als je dat wilt) en werkt ondertussen aan je conditie. Als je graag wedstrijden wilt doen, is het goed om samen met een personal trainer de juiste doelen te stellen. Ook als je liever zonder contact wil trainen, is personal training dé geschikte oplossing.

Kom de Sfeer Proeven
Vraag een Proefles aan

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.
Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Naam(Vereist)