Fitness bij IchiGeki Academy

Wil jij ook op een eenvoudige manier jouw fitness doel behalen, maar weet je niet zeker waar en hoe je moet beginnen?
Vraag vrijblijvend alle (start)informatie aan over fitness bij IchiGeki Academy en ontdek hoe jij jezelf kan helpen:
Start met een Gratis Proefweek
Snel, eenvoudig en makkelijk
Geschikt voor elk niveau

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere of actievere leefstijl!
arrow-down

Waarom IchiGeki Academy?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Geen massa sportschool maar persoonlijk. Wij kennen alle leden! Persoonlijke begeleiding met tientallen jaren ervaring.

Gevarieerd aanbod
Gevarieerd aanbod

Alles onder 1 dak fitness en groepslessen voor alle leeftijden. Van fitness tot karate en kickboksen voor alle leeftijden.

Sportschool voor het hele gezin
Sportschool voor het hele gezin

Sporten terwijl je kinderen ook aan het sporten zijn. Speelruimte voor als je geen oppas hebt.

Trainingen van professioneel topsporter
Trainingen van professioneel topsporter

Je kunt bij IchiGeki leren van de allerbeste, van 4-voudig wereldkampioen karateka: Rudolf Conquet. Al zijn kennis, ervaring en enthousiasme wilt hij overbrengen op zijn leerlingen.

Wat onze leden zeggen

Marjan

“Een aantal jaar geleden ben ik bij ichigeki terechtgekomen voor bokszak training. Ik heb vaker in een sportschool gesport maar vond nooit een klik. Bij ichigeki voel ik me thuis en wordt iedereen gelijkwaardig behandeld. Nog steeds ga ik met veel plezier naar de leuke, uitdagende en gezellige lessen. Heerlijk om je ff uit te leven. Rudolf zorgt dat je je op je gemak voelt en daagt je uit om jezelf te verbeteren,te werken aan je conditie. Ook de lessen van zijn zoon Edwardo zijn super leuk en uitdagend.”

Marjan

Johnny

“Hoi Johnny is mijn naam , ik ben ongeveer 5 á 6 jaar bij Ichigeki Academy geleden begonnen met sporten , ik had het gezien op facebook.. dus ik dacht gaat erheen , oo de sportschool gesproken te hebben met Sensei Rudolf hem uitlegd waarvoor ik wilde sporten ( ben diabeet) hij vertelde mij door crossfit en bokszak te trainen mijn fitheid en conditie zal toenemen en met groeplessen mee te doen is mijn fitheid en conditie flink omhoog gegaan , en het belangrijkste is dat het laag drempel is , niet van kijk mij nou , en heb echt hele leuke mensen ontmoet en het is zeer fijn om op de sport school te komen trainen en te fitnissen en ben Sensei Rudolf zeer dankbaar …Osu gr johnny”

Johnny

Werner

“IchiGeki is 1 van de beste , gezellige , meelevende, positief ingestelde sportschool van Rotterdam. Als je nou voor conditie komt of individueel les wilt , fitness, boksen en kickboksen het kan allemaal. Wordt lid en wordt familie 💪🏽😁🤜🏽”

Werner

Nick

“3 jaar gelden ben ik bij Ichi Geki academy begonnen. In die tijd heb ik goede technieken, uithoudingsvermogen en discipline geleerd, maar ook zeker toffe mensen leren kennen. De trainingen waren altijd afwisselend en leerde je elke keer wat nieuws, daarnaast was er altijd een goede sfeer. Kortom: Een leuke, Moderne, sfeervolle sportschool. Osu, Nick Sauerbier”

Nick

Ashwien

“Sinds 2018 train ik bij Ichigeki. De bokszak- en crossfit-trainingen spreken mij het meest aan. Bij deze trainingen worden er elke keer verschillende combinaties en oefeningen uitgevoerd. Naast de professionele begeleiding van Rudolf en Edwardo is er samen met de medesporters altijd een gezellige sfeer binnen de sportschool. Deze sportschool motiveert mij en zorgt ervoor dat ik iedere keer met plezier ga sporten!”

Ashwien

Dinesh

"Na meegedaan te hebben met een proefles, was ik gelijk om. Er heerste een ontspannen sfeer en ik was direct opgenomen in de Ichigeki familie. Elke trainingsessie ziet er anders uit en je krijgt de aandacht die je nodig hebt. De trainers weten van wanten en houden rekening met je lichaam wel en niet aankan. Buiten de sportschool worden activiteiten georganiseerd, zoals BBQ. Dit zorgt ervoor dat de sportgenoten als familie aanvoelt. Ik heb mijn sportschool gevonden!"

Dinesh

arrow-left
arrow-right
IchiGeki Academy: de sportschool die bij jou past!

IchiGeki Academy: de sportschool die bij jou past!

Zet nu de eerste stap naar een fitter leven. Klik op de knop hieronder voor alle (start)informatie