Ichi Geki Kickboksen in Rotterdam Alexander

Meld je nu aan voor een proefles

Ichi Geki Kickboksen in Rotterdam Alexander

Meld je nu aan voor een proefles

Kickboksen in Rotterdam Alexander

Kickboksen is tegenwoordig erg populair, zowel mannen en vrouwen vinden het leuk om te doen, maar niet iedereen heeft wedstrijd ambitie. Ichi Geki kickboksen is kickboksen in een nieuw jasje. Momenteel ben ik de enige trainer in Nederland die bevoegd is om Ichi Geki te doceren, in totaal zijn er op dit moment slecht 3 docenten in heel Europa die Ichi Geki Kickboksen doceren.

Wat is Ichi Geki Kickboksen?

Ichi Geki Kickboksen is de Braziliaanse variant van kickboksen en is meer dan 10 jaar geleden ontstaan in Brazilië. Het is opgericht door karate en K1 kampioen Fransisco Alves Filhio. Het is erg populair in Zuid-Amerika en sinds november 2015 werd het in Tokio tijdens het wereldkampioenschap karate aan de rest van de wereld geïntroduceerd.

Werk aan je fysieke en mentale fitheid met Ichi Geki Kickboksen. Meld je aan voor een proefles

 

Werk aan je fysieke en mentale fitheid met Ichi Geki Kickboksen

 

Tijden en Tarieven

Bekijk de lestijden hier. Voor een proefles kun je kickbokshandschoenen lenen van de sportschool. Besluit je om regelmatig bokszak training te volgen doen is het verstandig je eigen materiaal aan te schaffen. Bij de balie van IchiGeki Academy kun je tegen zeer aantrekkelijke tarieven de benodigde materialen kopen.  Wil jij graag meedoen met de bokszak trainingen  neem snel een proefles of schrijf je direct online in.

Algemene openingstijden

  • Maandag t/m Donderdag van 17:00 tot 22:00
  • Vrijdag van 17:00 tot 21:30
  • Zaterdag van 10:00 tot 12:00
  • Zondag van 10:30 tot 13:00

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.

Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Proefles aanvragen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

IchiGeki Academy Rotterdam