NIEUW voor 25 kinderen (4-14 jaar) in Rotterdam:

Jeugd Karate

De meest leuke sport voor het boosten van het zelfvertrouwen van jouw kind!
  Een vertrouwde omgeving als goede uitlaatklep

  Een plek voor kinderen op alle niveau’s

  Combinatie van sport, spel en plezier

arrow-down

Waarom Jeugd Karate bij IchiGeki?

Gratis proefles
Gratis proefles

Is karate toch niet voor jouw kind weggelegd? Geen enkel probleem want wij willen dat ieder kind eerst de sfeer komt proeven voor dat u als ouders aan iets vast zit.

Discipline en focus
Discipline en focus

Karate draagt bij aan de ontwikkeling voor uw kind. In de trainingszaal (dojo) zijn de regels voor iedereen gelijk. Respect naar elkaar en de leraar vormt de basis van een les.

Fysiek en sociale ontwikkeling
Fysiek en sociale ontwikkeling

Beweeg lekker met leeftijdsgenootjes en maak vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens deze leuke trainingen wordt aandacht besteed aan de opbouw van lichamelijke conditie, lenigheid en spierkracht.

Professionele begeleiding
Professionele begeleiding

Je kunt bij IchiGeki leren van de allerbeste, van 4-voudig wereldkampioen karateka: Rudolf Conquet.

Over Jeugd Karate

Karate heeft niet alleen een positief effect op de persoonlijkheid en op het welzijn van kinderen, maar het verleden heeft ook uitgewezen dat kinderen karate als belangrijk ervaren.
Ze beleven er plezier aan, maar ook een echte vechtkunst leren en zich prettig voelen bij de structuur die deze sport biedt. Daarbij komt dat kinderen tijdens het sporten in aanraking komen met andere kinderen, hierdoor worden er sociale prikkels geactiveerd.

 

  Regelmatige communicatie met de ouders over vorderingen van het kind

 

  Bevorder de sociale ontwikkeling van uw kind

 

  Leer op vroege leeftijd discipline en respect

 

 

 

 

Wat onze leden zeggen

Marjan

“Een aantal jaar geleden ben ik bij ichigeki terechtgekomen voor bokszak training. Ik heb vaker in een sportschool gesport maar vond nooit een klik. Bij IchiGeki voel ik me thuis en wordt iedereen gelijkwaardig behandeld. Nog steeds ga ik met veel plezier naar de leuke, uitdagende en gezellige lessen. Heerlijk om je ff uit te leven. Rudolf zorgt dat je je op je gemak voelt en daagt je uit om jezelf te verbeteren,te werken aan je conditie. Ook de lessen van zijn zoon Edwardo zijn super leuk en uitdagend.”

Marjan

Ashwien

“Sinds 2018 train ik bij Ichigeki. De bokszak- en crossfit-trainingen spreken mij het meest aan. Bij deze trainingen worden er elke keer verschillende combinaties en oefeningen uitgevoerd. Naast de professionele begeleiding van Rudolf en Edwardo is er samen met de medesporters altijd een gezellige sfeer binnen de sportschool. Deze sportschool motiveert mij en zorgt ervoor dat ik iedere keer met plezier ga sporten!”

Ashwien

Dinesh

"Na meegedaan te hebben met een proefles, was ik gelijk om. Er heerste een ontspannen sfeer en ik was direct opgenomen in de Ichigeki familie. Elke trainingsessie ziet er anders uit en je krijgt de aandacht die je nodig hebt. De trainers weten van wanten en houden rekening met je lichaam wel en niet aankan. Buiten de sportschool worden activiteiten georganiseerd, zoals BBQ. Dit zorgt ervoor dat de sportgenoten als familie aanvoelt. Ik heb mijn sportschool gevonden!"

Dinesh

arrow-left
arrow-right

In 3 gemakkelijke stappen aanmelden voor de gratis proefles

Stap 1
Klik hieronder op de knop, vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’
Stap 2
We nemen binnen 1 werkdag contact met u contact op voor de gratis proefles.
Stap 3
Kom op de afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek of uw kind zich thuis kunt voelen bij IchiGeki Academy.
Aanmelden
<p class="lead" style="text-align: center;"><strong><span style="color: #ffffff; font-size: 40px; font-weight: 800;">Start nu met een gratis proefles!</span></strong></p>

Start nu met een gratis proefles!

<b>Let op:</b> nog 7 plaatsen beschikbaar!

Let op: nog 7 plaatsen beschikbaar!