Krav Maga is het ultieme zelfverdedigings- systeem

Krijg les van erkend Krav Maga instructeur Daniel Yung

Krav Maga training bij IchiGeki

Krijg les van erkend Krav Maga instructeur Daniel Yung

Krav Maga Training Rotterdam

Wil jij graag het ultieme zelfverdedigingssysteem Krav Maga leren? Dit kan elke Maandag en woensdag bij IchiGeki Academy te Rotterdam. Krav Maga is kenmerkend door de realistische training situaties. Zoals jezelf verdedigen tegen een aanval met een wapen zoals een mes of zelfs een vuurwapen. Wil jij in korte tijd leren omgaan met dit soort gevaarlijke situaties? Kom dan snel langs voor een proefles!

Krav Maga voor beveiligingsbedrijven

In het nachtleven komen regelmatig situaties voor waar de portier of gastheer van een nachtclub zichzelf en de gasten moet verdedigen. Door het volgen van een workshop Krav Maga bij IchiGeki leert u omgaan met deze gevaarlijke situaties! Neem snel contact op!

Verdedig jezelf met de technieken van Krav Maga. Meld je aan voor een proefles

Verdedig jezelf met de technieken van Krav Maga. Meld je aan voor een proefles

Tijden en Tarieven

Bij IchiGeki Academy kan je 2x per week meedoen aan de Krav Maga training. Op Maandag van 20:30 tot 21:30 en woensdag van 20:30 tot 21:30. Wil jij graag meedoen met de Krav Maga lessen neem snel een proefles of schrijf je direct online in.

Algemene openingstijden

  • Maandag t/m Donderdag van 17:00 tot 22:00
  • Vrijdag van 17:00 tot 21:30
  • Zaterdag van 10:00 tot 12:00
  • Zondag van 10:30 tot 13:00

Let op! De kosten van een proefles zijn €12.50 Wordt je lid? Dan brengen we deze kosten in mindering op de eerste contributie. Dus is de proefles toch gratis.

Heb je meer dan 1 proefles nodig om de sfeer te proeven of wil je met meerdere lessen meedoen? Dan kun je kiezen voor 3 proeflessen voor maar 20 euro

Proefles aanvragen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

IchiGeki Academy Rotterdam