Over IchiGeki Academy

Het ontstaan van onze sportschool

Waarom IchiGeki Academy

Bij IchiGeki Academy vind je de sportieve, uitdagende en prikkelende activiteiten waar je naar op zoek bent. Een unieke mix tussen crossfit en verdedigingssporten. En dat is nog niet alles. IchiGeki Academy inspireert en motiveert mensen om fysiek en mentaal fitter te worden zodat zij vol zelfvertrouwen door het leven gaan.

De afgelopen jaren heeft IchiGeki Academy zich gespecialiseerd in het verzorgen van personal trainingen, groepslessen en workshops in een toegankelijke vorm van crossfit en kickboksen. Of je nou individueel, met je partner of met vrienden wilt sporten. Of een leuke workshop zoekt voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje.

Bij IchiGeki Academy ben je aan het juiste adres!

Bekijk ons complete lesaanbod of neem contact met ons op.

Onze voordelen

R

GESCHIKT VOOR JONG EN OUD!

De groepslessen van IchiGeki zijn geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud!

R

VERHOOG JOUW FYSIEKE EN MENTALE CONDITIE

De intensieve groepslessen zijn goed voor jouw fysieke conditie maar je voelt je ook stukken beter na een heerlijke training
R

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Hulp nodig tijdens het sporten? Aarzel niet om het te vragen daar zijn wij immers voor

R

TRAINEN MET EEN HUISELIJKE SFEER

Gezelligheid is bij IchiGeki Academy gratis. Wij gaan respectvol met elkaar om!

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

IchiGeki Academy is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te
gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar
bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.