Over IchiGeki Academy in Rotterdam

Over IchiGeki Academy in Rotterdam

IchiGeki Academy helpt leden sinds 2016 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. IchiGeki Academy in Rotterdam is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Waarom IchiGeki Academy in Rotterdam?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Geen massa sportschool maar persoonlijk. Wij kennen alle leden! Persoonlijke begeleiding met tientallen jaren ervaring.

Gevarieerd aanbod
Gevarieerd aanbod

Alles onder 1 dak fitness en groepslessen voor alle leeftijden. Van fitness tot karate en kickboksen voor alle leeftijden.

Sportschool voor het hele gezin
Sportschool voor het hele gezin

Sporten terwijl je kinderen ook aan het sporten zijn. Speelruimte voor als je geen oppas hebt.

Trainingen van professioneel topsporter
Trainingen van professioneel topsporter

Je kunt bij IchiGeki leren van de allerbeste, van 4-voudig wereldkampioen karateka: Rudolf Conquet. Al zijn kennis, ervaring en enthousiasme wilt hij overbrengen op zijn leerlingen.

Maak kennis met het IchiGeki team:

Rudolf Conquet
Rudolf Conquet

Mijn naam is Rudolf Conquet. Ik ben meervoudig Nederlands, Europees en wereldkampioen Kyokushin karate. Ik ben nog steeds actief als topsporter en ben vaak in het buitenland voor wedstrijden en trainingen. Zo kan ik mijn kunde meten met de besten van de wereld en mijn kennis up-to-date houden. Nu is het tijd geworden om mijn kennis, ervaringen en enthousiasme over te brengen op mijn leerlingen! Of je nu karate, kickboksen, bootcamps of andere trainingvormen kiest, je kunt erop rekenen dat je het beste van het beste krijgt! Daarnaast heb ik door mijn vele jaren als topsporter ook sport gerelateerde opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis uit te breiden, daarom ben ik er van overtuigd dat ik jou kan helpen met het behalen van je persoonlijke doelen!

Edwardo Conquet
Edwardo Conquet

Mijn naam is Edwardo Conquet. Ik ben inmiddels al 5 jaar actief in de fitness branche en daarvoor heb ik 4 jaar op hoog niveau gevoetbald. Ik heb veel verschillende trainingen meegemaakt in mijn leven, van zware conditietraining tot gevechtstraining tot krachttrainingen. Door al dit soort trainingen heb ik veel geleerd en ontzettend veel ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring zet ik nu dagelijks in om onze leden nog beter en sneller naar hun persoonlijke doelen te kunnen begeleiden.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Marjan

“Een aantal jaar geleden ben ik bij ichigeki terechtgekomen voor bokszak training. Ik heb vaker in een sportschool gesport maar vond nooit een klik. Bij ichigeki voel ik me thuis en wordt iedereen gelijkwaardig behandeld. Nog steeds ga ik met veel plezier naar de leuke, uitdagende en gezellige lessen. Heerlijk om je ff uit te leven. Rudolf zorgt dat je je op je gemak voelt en daagt je uit om jezelf te verbeteren,te werken aan je conditie. Ook de lessen van zijn zoon Edwardo zijn super leuk en uitdagend.”

Marjan

Werner

“IchiGeki is 1 van de beste , gezellige , meelevende, positief ingestelde sportschool van Rotterdam. Als je nou voor conditie komt of individueel les wilt , fitness, boksen en kickboksen het kan allemaal. Wordt lid en wordt familie 💪🏽😁🤜🏽”

Werner

Johnny

“Hoi Johnny is mijn naam , ik ben ongeveer 5 á 6 jaar bij Ichigeki Academy geleden begonnen met sporten , ik had het gezien op facebook.. dus ik dacht gaat erheen , oo de sportschool gesproken te hebben met Sensei Rudolf hem uitlegd waarvoor ik wilde sporten ( ben diabeet) hij vertelde mij door crossfit en bokszak te trainen mijn fitheid en conditie zal toenemen en met groeplessen mee te doen is mijn fitheid en conditie flink omhoog gegaan , en het belangrijkste is dat het laag drempel is , niet van kijk mij nou , en heb echt hele leuke mensen ontmoet en het is zeer fijn om op de sport school te komen trainen en te fitnissen en ben Sensei Rudolf zeer dankbaar …Osu gr johnny”

Johnny

Nick

“3 jaar gelden ben ik bij Ichi Geki academy begonnen. In die tijd heb ik goede technieken, uithoudingsvermogen en discipline geleerd, maar ook zeker toffe mensen leren kennen. De trainingen waren altijd afwisselend en leerde je elke keer wat nieuws, daarnaast was er altijd een goede sfeer. Kortom: Een leuke, Moderne, sfeervolle sportschool. Osu, Nick Sauerbier”

Nick

Ashwien

“Sinds 2018 train ik bij Ichigeki. De bokszak- en crossfit-trainingen spreken mij het meest aan. Bij deze trainingen worden er elke keer verschillende combinaties en oefeningen uitgevoerd. Naast de professionele begeleiding van Rudolf en Edwardo is er samen met de medesporters altijd een gezellige sfeer binnen de sportschool. Deze sportschool motiveert mij en zorgt ervoor dat ik iedere keer met plezier ga sporten!”

Ashwien

Dinesh

"Na meegedaan te hebben met een proefles, was ik gelijk om. Er heerste een ontspannen sfeer en ik was direct opgenomen in de Ichigeki familie. Elke trainingsessie ziet er anders uit en je krijgt de aandacht die je nodig hebt. De trainers weten van wanten en houden rekening met je lichaam wel en niet aankan. Buiten de sportschool worden activiteiten georganiseerd, zoals BBQ. Dit zorgt ervoor dat de sportgenoten als familie aanvoelt. Ik heb mijn sportschool gevonden!"

Dinesh

arrow-left
arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

IchiGeki Academy in Rotterdam: Jouw partner voor Personal Training, Kickboks en Karate

Het is al meer dan 7 jaar bekend dat IchiGeki Academy mensen uit Rotterdam helpt op het gebied van Kickboks, Personal Training en Karate. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met IchiGeki Academy

Maak kennis met IchiGeki Academy