Summer Body Challenge (3 maanden)


Nu tijdelijk bij IchiGeki Academy: betaal de eerste 4 weken vooruit en krijg €65,- korting

Nieuwe leden starten met een gratis proefweek!


De 1e stap naar jouw droomfiguur!

Verlaag je vetpercentage

Gratis Intake

 

→ Ja, ik doe mee!

⚠️ LET OP: beperkt plaatsen beschikbaar!

arrow-down

Waarom de Summer Body Challenge?


Small group training
Small group training

Samen met de fitnessinstructeur en je mede sportgenoten realiseer jullie samen je doelstellingen. We zijn er zeker van dat we jouw doelstellingen ook gaan behalen!

Voedingsbegeleiding
Voedingsbegeleiding

Naast bewegen is voeding belangrijk binnen een gezonde, fitte leefstijl. Met de Summer Body Challenge krijg je toegang tot onze voedingsapp en zodat jij op een makkelijke en gezonde manier kunt afvallen.

Begin- en eindmeting
Begin- en eindmeting

We doen een bodyscan om te zien of we progressie boeken. Hebben we ons doel behaald? Zo ja, top! Doel (net) niet gehaald? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we ons doel toch gaan halen?

Onbeperkt toegang tot onze faciliteiten
Onbeperkt toegang tot onze faciliteiten

Tijdens de Summer Body Challenge krijg je toegang tot al onze fitnessfaciliteiten. Je kunt gebruik maken van onze vrije fitness ruimtes of mee doen met een van onze leuke groepslessen!

Ja, ik doe mee!


⚠️ LET OP: beperkt plaatsen beschikbaar!

In 4 eenvoudige stappen naar jouw Summer Body:


Stap 1

Klik op de knop hieronder, vul je contactgegevens in en klik vervolgens op “Verzenden”.

Stap 2

Voltooi de betaling op de iDeal pagina.

Stap 3

We hebben binnen 1 werkdag contact met je en maken samen een afspraak voor je eerste dag bij IchiGeki Academy

Stap 4

Pak je sporttas in, kom naar IchiGeki Academy en samen gaan we aan de slag om jouw Summer Body te bereiken.

Ja, ik doe mee!


⚠️ LET OP: beperkt plaatsen beschikbaar!

Wat onze leden zeggen


Marjan

“Een aantal jaar geleden ben ik bij ichigeki terechtgekomen voor bokszak training. Ik heb vaker in een sportschool gesport maar vond nooit een klik. Bij ichigeki voel ik me thuis en wordt iedereen gelijkwaardig behandeld. Nog steeds ga ik met veel plezier naar de leuke, uitdagende en gezellige lessen. Heerlijk om je ff uit te leven. Rudolf zorgt dat je je op je gemak voelt en daagt je uit om jezelf te verbeteren,te werken aan je conditie. Ook de lessen van zijn zoon Edwardo zijn super leuk en uitdagend.”

Marjan

Johnny

“Hoi Johnny is mijn naam , ik ben ongeveer 5 á 6 jaar bij Ichigeki Academy geleden begonnen met sporten , ik had het gezien op facebook.. dus ik dacht gaat erheen , oo de sportschool gesproken te hebben met Sensei Rudolf hem uitlegd waarvoor ik wilde sporten ( ben diabeet) hij vertelde mij door crossfit en bokszak te trainen mijn fitheid en conditie zal toenemen en met groeplessen mee te doen is mijn fitheid en conditie flink omhoog gegaan , en het belangrijkste is dat het laag drempel is , niet van kijk mij nou , en heb echt hele leuke mensen ontmoet en het is zeer fijn om op de sport school te komen trainen en te fitnissen en ben Sensei Rudolf zeer dankbaar …Osu gr johnny”

Johnny

Werner

“IchiGeki is 1 van de beste , gezellige , meelevende, positief ingestelde sportschool van Rotterdam. Als je nou voor conditie komt of individueel les wilt , fitness, boksen en kickboksen het kan allemaal. Wordt lid en wordt familie 💪🏽😁🤜🏽”

Werner

Nick

“3 jaar gelden ben ik bij Ichi Geki academy begonnen. In die tijd heb ik goede technieken, uithoudingsvermogen en discipline geleerd, maar ook zeker toffe mensen leren kennen. De trainingen waren altijd afwisselend en leerde je elke keer wat nieuws, daarnaast was er altijd een goede sfeer. Kortom: Een leuke, Moderne, sfeervolle sportschool. Osu, Nick Sauerbier”

Nick

Ashwien

“Sinds 2018 train ik bij Ichigeki. De bokszak- en crossfit-trainingen spreken mij het meest aan. Bij deze trainingen worden er elke keer verschillende combinaties en oefeningen uitgevoerd. Naast de professionele begeleiding van Rudolf en Edwardo is er samen met de medesporters altijd een gezellige sfeer binnen de sportschool. Deze sportschool motiveert mij en zorgt ervoor dat ik iedere keer met plezier ga sporten!”

Ashwien

Dinesh

"Na meegedaan te hebben met een proefles, was ik gelijk om. Er heerste een ontspannen sfeer en ik was direct opgenomen in de Ichigeki familie. Elke trainingsessie ziet er anders uit en je krijgt de aandacht die je nodig hebt. De trainers weten van wanten en houden rekening met je lichaam wel en niet aankan. Buiten de sportschool worden activiteiten georganiseerd, zoals BBQ. Dit zorgt ervoor dat de sportgenoten als familie aanvoelt. Ik heb mijn sportschool gevonden!"

Dinesh

arrow-left
arrow-right
Past IchiGeki ook bij jou?


⚠️ LET OP: beperkt plaatsen beschikbaar!

 <h2 style="text-align: center;"><span style="color: #ffffff;">Summer Body Challenge: de 1e stap naar jouw droomfiguur!</span></h2>

Summer Body Challenge: de 1e stap naar jouw droomfiguur!


Klik op de knop hieronder en claim direct jouw plek!

→ Meer informatie


⚠️ LET OP: beperkt plaatsen beschikbaar!

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Summer Body Challenge


Ja, nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek zodat je de challenge zonder risico uit kunt proberen.
De Summer Body Challenge kost €89,- voor de eerste 4 weken. Je betaalt geen kosten voor de intake of inschrijven (t.w.v €65,-).
Dat is helemaal aan jou. Je kunt van IchiGeki Academy lid worden of stoppen, die keuze laten wij aan jou.

Over IchiGeki Academy in Rotterdam

 

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 7 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Rotterdam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal training, kickboksen, yoga en jeugdfitness. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

→ Ja, ik doe mee!

⚠️ LET OP: beperkt plaatsen beschikbaar!

LET OP: beperkt plaatsen beschikbaar!